Gode råd om Triathlon og Ironman
Artikler i Udstyr kategorien

Triathlon udstyr kan du desværre ikke komme uden om. For nogle er det måske det aller vigtigste i sporten, mens det for andre er for dyrt til, at de overhovedet kommer i gang. Du kan da heller ikke komme uden om at investere i lidt udstyr til tri-sporten, da den jo dækker tre discipliner og du sikkert ikke har alt, når du starter.

Men det behøver ikke at være ekstremt dyrt. Følg mine gode råd her på siden og især om, hvor du finder det rigtige udstyr til den laveste pris. Der er en del at spare, hvis du køber ind på de rigtige netbutikker.

Hvad koster det at dyrke triathlon?

Hvad koster det at dyrke triathlon?

Når man starter ud med triathlon er der en del opstartsomkostninger til det udstyr, man nødvendigvis skal bruge. Hvor mange penge man skal bruge eller ønsker at bruge er dog meget individuelt og afhænger blandet andet af, om du f.eks. allerede har en cykel eller våddragt og hvor dyrt udstyr, du ønsker at investere i – for du kan købe dig fattig i udstyr.

Men her har du et overslag over, hvad jeg har brugt på sporten de første 10 måneder. Mit udgangspunkt var, at jeg havde en god og ny racercykel men ellers var...

Manden bag


Jeg hedder Jan Olsen og dyrker triathlon på ren motionsbasis. Jeg har kun være i gang i et lille år, men er blevet vild med tri og træningen og har da også gennemført en ½ og en hel Ironman.

Da jeg startede havde jeg mange spørgsmål – det har jeg stadig – så jeg forsøger at give nogle af mine erfaringer og råd videre til dig, som måske også er ny i sporten eller som overvejer at starte. Det er i hvert fald hovedideen med bloggen.

×